הריון וטיסה - חרדת טיסות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/03/2023 | 18:40 | מאת: רוני

שלום, אני בת 34 ונמצאת בתחילת ההריון השני שלי. עוד כחודש אני אמורה לטוס (טיסה שסגרתי עוד לפני שנכנסתי להריון). יש לי חרדה מאוד רצינית ונקודתית מטיסות, מעולם לא לקחתי כדורי הרגעה אלא פשוט התמודדתי. אבל במהלך הטיסה אני מאוד חרדה, דופק לב גבוה, לחץ...כל מה שמתלווה לחרדה. בטיסה אני אמורה להיות בערך בשבוע 11. מה עליי לעשות? האם לבטל? יש משהו לקחת? האם מצב כזה של כמה שעות יכול לסכן את העובר? תודה

05/03/2023 | 23:46 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

נטילת תרופות מרגיעות או מרדימות כגון vaben אינה מומלצת בהריון. לא סביר שיהיה סיכון לעובר במספר שעות מוגבל של דופק מהיר ותחושת חרדה.

מנהלי פורום הריון ולידה