הכפלת בטא בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/03/2023 | 13:19 | מאת: שני

בטא ראשונה ב28.2 יצא 165 אחרי יומים שוב בטא 216 עדין יכול להתפתח הריון מזה ? להספיד כולי לחוצה

02/03/2023 | 21:51 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

עליית הבטא גבולית, בהריון תקין אנו מצפים להכפלה כל 48 שעות או לפחות עליה של 35-50%. בכל זאת מומלץ לחזור על הבדיקה שוב לאחר 48 שעות. לא ציינת מתי הייתה וסת אחרונה ולכן אני מניח שמדובר על בדיקת בטא סביב יום האיחור בוסת (כלומר שבוע 4 להריון). אך במידה ומדובר על מועד מאוחר יותר מומלץ להשלים הערכה רפואית לצורך הערכה של מיקום ההריון.

מנהלי פורום הריון ולידה