יחסי מין לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/03/2023 | 09:54 | מאת: א

שלום, אשמח לייעוץ, לפני שבועיים עברתי גרידה עקב הריון מולרי. לאחר יחסי מין (שבועיים לאחר הגרידה) מעט דם חום. מה הסיבה?תודה ......

02/03/2023 | 21:44 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

הכתמה דמית לאחר יחסי מין דורשת הערכה על ידי רופא/ת הנשים שלך (לא באופן דחוף) - מומלץ להשלים בדיקת PAP וקולפוסקופיה מאחר והדימום לפעמים מקורו בצוואר הרחם. חשוב לציין כי במידה והיה הריון מולרי יש להימנע מהריון עד שמוודאים שרמת הורמון ההריון מגיעה לאפס ולכן חשוב מאוד להשתמש באמצעי מניעה.

מנהלי פורום הריון ולידה