קורונה בשליש הראשון להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/02/2023 | 07:43 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע ה-6 וגיליתי שנדבקתי בקורונה. יש לי חולשה וחום לסירוגין, אבל זה הכל. 1. האם יש סכנה להריון או עליה בסיכוי למום בלידה? 2. האם, בגלל ההריון, כדאי שאלך למיון לעומת להשאר בבית ולטפל באקמול? תודה

28/02/2023 | 23:43 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

1. ממליצים להימנע מחום גבוה לזמן ממושך ולכן עדיף להוריד חום בעזרת אקמול/אופטלגין במידת האפשר. 2. יש לפנות למיון במידה ויש קושי נשימתי או שהמחלה היא חמורה בדומה לאשה שאינה בהריון. ההריון בפני עצמו אינו מהווה סיבה לפנות למיון.

מנהלי פורום הריון ולידה