שמנים אתריים בזמן הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/02/2023 | 11:48 | מאת: לימור

שבוע טוב. אני בשבוע 27 להריוני. שלשום הייתי עם בתי בטיפול אצל קלינאית תקשורת והיה בחדר ריח חזק של שמן מנטה, שהיא שמה מס' טיפות ממנו במבער. שהיתי בחדר כחצי שעה. לאחר מכן קראתי ששמנים אתריים מסוכנים להריון ולעובר. האם יש סכנה לעובר? האם ייתכן שנגרם נזק? תודה

26/02/2023 | 22:21 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

בשבוע הריון זה ובחשיפה מוגבלת וחד פעמית רוב הסיכויים שאין השפעה על העובר. בכל ספק תמיד ניתן להתייעץ עם המרכז הארצי ליעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825

מנהלי פורום הריון ולידה