מחזור קצר לאחר הפלה נדחית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/02/2023 | 22:03 | מאת: ליטל

בת 30. הריון ראשון IUI לפני שנה וארבעה חודשים. ובהריון השני עברתי הפלה נדחית לפני 3 חודשים ומאז המחזור שלי קצר. בין 14-21 ימים. האם בגלל זה יכול להיות שאני לא נכנסת שוב להריון או שזה תקין? עוד שאלה, האם בעקבות ההריון הראשון שלקח לי זמן להכנס אליו, ובעקבות ההפלה כדאי לי לבצע הזרעות גם הפעם? תודה מראש על המענה.

26/02/2023 | 22:18 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

מאחר ובעבר נדרשת להזרעות לצורך הריון קודם אני ממליץ להתיעץ גם הפעם עם רופא פריון. המחזורים הקצרים דורשים בירור ויכולים להשפיע על הכניסה להריון מבחינת תזמון קיום היחסים ולעיתים יכולים לרמז גם על שינוי ברזרבה השחלתית. ממליץ להשלים פרופיל הורמונלי ומומלצת גם בדיקת AMH ולפנות לרופא מטפל להמשך הערכה. בהצלחה רבה

מנהלי פורום הריון ולידה