גינס לוחץ בשליש שלישי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/02/2023 | 17:49 | מאת: ליבי

היי, אני נמצאת בהריון בשבוע 33 היום לבשתי גינס היריון (שהיה טוב בשבוע מוקדם יותר) אבל לאחר שכבר יצאתי מהבית הוא התחיל מאוד לכאוב לי מאחר וכבר נהיה צמוד. במהלך הנסיעה הוא כבר התחיל מאוד ללחוץ לי בבטן התחתונה בקו הכפתור שלו ברמה שכאב לי לשבת אבל הייתי כבר באמצע הדרך ולא היה לי מה לעשות. בעמידה עם הג'ינס לא חשתי כאב אבל זה עדיין היה יחסית צמוד. הצלחתי להחליף למשהו נוח רק לאחר כ-3 שעות שחשתי לחץ בבטן התחתונה. לאחר מכן עדיין הרגשתי קצת כאבים באזור מתחת לבטן התחתונה (קו התחתונים). האם זה יכול להיות מסוכן בשבוע הזה לעובר? תודה בשבוע 33 עם שליה קדמית.

26/02/2023 | 18:46 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

באופן כללי עדיף להימנע מלחץ ממושך על הבטן כפי שעשית והחלפת את המכנס ברגע כשיכולת. אל דאגה, קרוב לודאי שאין סיכון או נזק.

מנהלי פורום הריון ולידה