טיסה ארוכה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/02/2023 | 21:19 | מאת: הילה

שלום רב אשמח לעזרתך אחרי טיפול ivf קיבלתי בטא חיובית ב7/2/23 בטא שניה הכפילה עצמה ובעוד כשבוע יש לי טור לבדיקת שק הריון. ב 2/3 (שבוע 3) אנחנו צריכים לטוס לארהב.. ובתוך ארהב לקחת עוד טיסה. משך השהות שבועיים. האם יש בעיה עם הטיסות? מעברים במגמנומטרים וכו? תודה רבה על המענה

26/02/2023 | 18:33 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

אין בעיה עם הטיסה. ישנם סוגים שונים של מגנומטרים רובם מותרים אך חלקם לא מומלצים עם שימוש בקרינה לכן לפני מעבר במגנומטר יש לציין בפני אנשי הבטחון שאת בהריון ולפעול לפי הנחיותיהם.

מנהלי פורום הריון ולידה