אגודל ביד ללא תחושה בהריון שבוע 37

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/02/2023 | 16:53 | מאת: יהל

שלום לאחר שאמצתי את האגודל של היד (עבודת גזירה מאד מאומצת) אין לי תחושה באגודל כבר ארבעה ימים- האם זה מצב מסוכן בהריון אני באמצע שבוע 37

18/02/2023 | 20:48 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

יתכן ואת סובלת מתסמונת התעלה הקרפלית, תופעה מוכרת בהריון בשל לחץ על העצב שעובר מהאמה אל כף היד. לרוב התופעה חולפת ואינה דורשת טיפול מיוחד. במידה ולא נתת מנוחה ליד ממליץ לתת מנוחה ולנסות להשתמש בסד על מנת לתת ליד להתאושש. במידה והייתה מנוחה ועדיין יש הפרעה תחושתית מומלץ להתייעץ עם אורתופד לגבי האם יש צורך בכל זאת בהתערבות.

מנהלי פורום הריון ולידה