כאבי ראש +בחילות בשבוע37

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/02/2023 | 11:41 | מאת: לולי

הי שלום הריון שלישי לקראת לידה שניה בהריון ראשון יילוד עקב רעלת בשבוע 36 כרגע אני נמצאת בשבוע 37+1 וקמתי בבוקר עם כאבי ראש ובחילות חזקות לחץ הדם שלי 134/83 ולא נמצא חלבון בסטיק שתן אצל האחות ניסיתי לקחת קוד אקמול וקפה חזק וכלום לא עוזר השאלה שלי אם אני פונה למיון יעשו לי זירוז ישר או ממש לא?

15/02/2023 | 12:10 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי לולי, כאבי ראש במועד שלא משתפרים עם משככי כאבים, ובעיקר עם היסטוריה של רעלת היריון בעבר מחייבים פנייה למיון. יכול להיות שהכל תקין, אך גם יכול להיות שאת מפתחת שוב רעלת היריון, ואם לא מטפלים עלולה להיות סכנה לאם ולעובר. אנא פני בהקדם למיון יולדות לבדיקה! בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה