איזור היפואקוגני מתחת לשק הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/02/2023 | 08:56 | מאת: אורטל

שבוע 12+4 סובלת מידי פעם מכאבים כמו של מחזור מדימום קל והפרשות ורודות שק הריון 1 עובר 1 גודל העובר מתאים לשבוע ונצפו תנועות. בתוצאות אולטרסאונד כתוב שמתחת לשק הריון הודגם איזור היפואקוגני במימדים 23*5 ס''מ המתאים לאיזור דימום . האם זה מסוכן לעובר? והאם זה אומר שמשהו לא מתפתח כראוי?

15/02/2023 | 12:09 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי אורטל, לפי מה שכתבת נשמע שרק רואים שאריות של הדימום )אני משערת שהתכוונת למ"מ ולא ל-ס"מ), יכול להיות שמתכוונים להמטומה אבל אני לא ממש בטוחה לפי הניסוח ששלחת. אם אכן יש המטומה זה מצריך מעקב יותר צמוד. אם אכן יחידת המידה היא מ"מ ולא ס"מ רוב הסיכויים שתספג בהדרגה אבל צריך להתייעץ עם רופא נשים מטפל להביא את התמונה המלאה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה