כדורי חמוציות מתחילת ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/02/2023 | 01:30 | מאת: לילך

בהריון שבוע 19 סובלת כרונית מדלקות בשתן מתחילת ההריון לוקחת כדורי חמוציות וויטמין c של סולגאר יש לציין שהכדורים עוזרים ועד כה לא סבלתי מדלקת בהריון. האם יש סיכון בלקיחת הכדורים בהריון? שאלתי את הרופא והוא ענה לי שזה רק חמוציות וזה בסדר… האם להמשיך? להפסיק? תודה

06/02/2023 | 20:05 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי, לא חושבת שאמורה להיות בעיה. אם את רוצה לוודא ליתר ביטחון את יכולה להתייעץ עם המרכז הטרטולוגי שעוסק בתרופות בהיריון והנקה "הריופון" 08-9779309.

מנהלי פורום הריון ולידה