אחוזון שמונים חוששת מאוד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/02/2023 | 13:18 | מאת: ורד

האם יש מקום לדאגה? האם זה עלול להצביע על בעיות מסוימות? אציין שקוטר הראש כרגע מתאים לאיזה 4 שבועות קדימה אני שבוע 32 והוא מתאים לשבוע 35 פלוס 6 שאר המדדים הם איפשהוא באמצע

05/02/2023 | 13:49 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי ורד, אני לא מכירה את הרקע הרפואי שלך או של ההיריון הזה, את צריכה להתייעץ עם רופא הנשים שלך לגבי הממצאים, להביא את בדיקת ה-US שעשית וכן את בדיקות ה-US הקודמות. לרוב אין סיבה לדאגה אבל שוב אני לא מכירה את המקרה ולא חושבת שזה מתאים להתייעצות כזו אונליין מבלי להכיר את הרקע כראוי. אנא פני להתייעצות עם רופא הנשים המטפל. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה