עזרה דחופה אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/02/2023 | 18:07 | מאת: מירית

היי, הוסת האחרונה שלי הייתה בתאריך 09/12/2022, עשיתי בדיקות הריון גם דם וגם ביתיות ובשניהם שלילי, עד היום לא קיבלתי אבל יש לי כאבים שאני מרגישה שהם ברחם, הייתי אצל רופאת נשים והכל תקין אין שום דבר, אני לוקחת גלולות דיאמיליה והרופאה אמרה ש גלולות החו יכולות לגרום לכך שלא אקבל אבל זה היה סדיר לי בשלושה חודשים השראשונים שלקחתי את הגלולות האלו והכללי המחזור שלי מסודר מאוד. יש לי כאבים ברחם כמו התכווצות של מחזור אהל אני לא מקבלת זה בא לרגע וחולף ואני מפחדת שזו איזושהי בעיה. האם יש מצב שזה הריון חוץ רחמי? כי שאלתי פה ואמרו לי שאם זה הריון חוץ רחמי עדיין אמור להופיע בדיקת הריון חיובית. תודה מראש על המענה.

05/02/2023 | 13:41 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי, אם בדיקת השתן שלילית ובדיקת הדם לרמות בטא שלילית אז אין היריון, לא תוך רחמי ולא חוץ רחמי. גלולות דיאמיליה הן גלולות שנלקחות לרוב ברצף ולכן לא מקבלים מחזור. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה