קראטנין בהריון עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/02/2023 | 00:25 | מאת: ענת

שלום. בהריון שבוע 13+6,היום עשיתי בדיקת דם ויצא לי ערך של קראטנין 0.51 . הבנתי שאמורה להיות ירידה עקב הגדלת נפח דם. האם הערך הוא לא נמוך מידיי לשבוע ההריון? ראיתי שיש נשים בשבועות מאוד מתקדמים עם תוצאה כמו שלי. בכמה עולה נפח הדם עד שבוע 13+6? תודה מראש.

05/02/2023 | 13:37 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי ענת, הקריאטינין אכן יורד בנשים בהיריון ויכול להגיע גם ל-0.3-0.4 באופן תקין. נשמע שהכל בסדר, אנחנו חוששים בעיקר אם הוא גבוה ולא אם הוא נמוך. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה