שיעול טורדני ואנטיביוטיקה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/02/2023 | 08:48 | מאת: לילוש

שלום לאחר טיפולי פוריות הרתי ברוך השם אני בשבוע 4 פלוס סובלת כבר שבוע וחצי משיעןל טורדני וקשה שמזיז לי את כל הגוף בימים האחרונים גם צינון חזק וחולשה. הרופא הביא לי מוקסיויט 2 ביום ל7 ימים א.אני חוששת זה לא מסוכן לקחת אנטיביוטיקה בשבועות הראשונים? ב.האם השיעול החדש יכול להיות מסוכן לעובר ולהריון? תודה על המענה

02/02/2023 | 11:45 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי לילוש, אין מניעה ליטול מוקסיוויט במהלך ההיריון. השיעול לא מסכן את העובר, אבל אם יש לך זיהום צריך לטפל למען בריאותך. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה