שבוע 8+2 הפרשה חומה בהירה.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/02/2023 | 02:46 | מאת: Shina

שלום רב, אני כרגע נמצאת בשבוע 8+2 להיריון 2 ספונטני ב״ה . יום אחרי קיום יחסי מין הופיעה לי הפרשה חומה בהירה. נורא נלחצתי ומיד הלכתי לרופא נשים שלי, אחרי בדיקה ראינו דופק והכל היה בסדר. בנוסף, אחרי הבדיקה התקנתי והייתה הפרשה חומה כהה. יש לי בדיקה נוספת בשבוע הבא והרופא אמר שנראה הכל ברור יותר כי העובר יתפתח עוד עד אז. הרופא נתן לי לקחת 2 כדורים ביום של דופסטון לצורך תמיכה להיריון. האם יש צורך ליטול את הכדורים הללו? אני מאוד חוששת. אשמח לתשובתך. תודה.

02/02/2023 | 11:44 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי שינה, טיפול בדופסטון בעקבות דימום בתחילת היריון לא הוכח לחלוטין שעוזר אבל ככה"נ גם לא אמור להזיק, לרוב נותנים אותו בשל אירועים חוזרים של דימום. יש נשים שנוטלות דופסטון מסיבות שונות בתחילת היריון בעיקר לאחר טיפולי פוריות. את יכולה ליטול ואת יכולה שלא, כך או כך זה לא אמור להזיק. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה