הריון או שלא?.?.?.?.?.?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/01/2023 | 11:50 | מאת: גאיה

היי, הפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים ואני ובעלי מנסים להיכנס להריון, השבוע הייתי אמורה לקבל מחזור בתאריך 30/12 והיום ה2/2 ועדיין לא קיבלתי, יש לי בחילות ועייפות כבדה ובנוסף לזה כאבים בגב התחתון וכאבים כמו של מחזור אך עדיין לא קיבלתי, יש אפשרות להריון? ומהי הסבירות להריון במקרה זה? (הייתה גמירה בתוך הרחם וכבר קיבלתי מענה על זה) האמת שכבר קיבלתי מחזור לאחר הפסקת הגלולות וזהההיה סדיר לחלוטין ולא היו לי בעיות של איחור במחזור או משהו כזה, יש לי בחילות כבר כמעט מהכל ורגישות בחזה ואת אותן גלולות לקחתי לחודש אפילו פחות והפסקתי

03/01/2023 | 11:27 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי גאיה, השאלה שלך לא השתנתה ולכן גם התשובה שלי לא השתנתה- אם את חושבת שיש היריון אני ממליצה פשוט להשלים בדיקת היריון ביתית או בדיקת דם לרמות בטא (הורמון היריון) אם הן חיוביות אז יש היריון. בנוסף, שימי לב שאם בדיוק הפסקת את הגלולות ייתכן שינויים בדפוס הווסת, הגלולות שנהגת ליטול יצרו מחזורים סדירים אך ללא גלולות יש נשים שסובלות ממחזורים שאינם סדירים ויכול להיות שהווסת פשוט מגיעה במועד שונה ממה שציפית. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה