זירוז לידה עקב גירודים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/12/2022 | 00:13 | מאת: עדן

היי, שבוע 37 יש לי גרד עז לא נסבל כבר מחודש שישי התחיל והוא רק הולך ומחמיר אבחנה בבית חולים של אטפיק דרמטיטיס לא ישנה בלילה מרוב גירודים אני יכולה לבקש זירוז בשבוע 37 ואם כן ובית החולים מסרב מה אפשר לעשות

26/12/2022 | 11:40 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

לידה בשבוע 37 עדיין נחשבת לידה מוקדמת ויש בה עדיין סיכון מסוים לעובר מבחינת הבשלות הריאתי ובריאותו של היילוד לאחר הלידה. לכן מיילדים רק כשאין ברירה. ממליץ לנסות ולהתייעץ שוב עם הרופא המטפל ורופא העור לגבי טיפולים להמשך ההריון. במידה ומדובר באטופיק דרמטיטיס יתכן וסיום ההריון יקל על התסמינים אולם זה לא וודאי ולכן כדאי לטפל גם כעת בתסמינים על פי המלצת רופא העור. כמובן שיש חשיבות לשלול כולסטזיס של הריון, מאחר וזו סיבה לגרד שכן דורשת יילוד.

מנהלי פורום הריון ולידה