כדורים להקלה על צינון בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/11/2022 | 21:42 | מאת: רחלי

רציתי לשאול איזה כדורים להקלה בצינון ניתן לקחת בהריון? האם ניתן לקחת קולדקס? אני בשבוע 29 תודה רבה

10/11/2022 | 22:17 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

קולדקס אינו מומלץ בהריון וכך גם רוב התכשירים נגד צינון. בהריון בעיקר ממליצים על תרופות סבתא כמו תה עם דבש ומרק עוף ולהימנע מתרופות נגד צינון. תוכלי להתיעץ גם עם הריופון בית חולים אסף הרופא לגבי אופציות אחרות. בלינק הבא: https://www.shamir.org/he/clinics/gynecology/pregnancylinks/maternityclub/healthy-pregnancy/heryophone/

מנהלי פורום הריון ולידה