מחזור אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/03/2005 | 14:45 | מאת: נטלי

לדוקטור יפת,שלום ! אני בת 30 , בשנה האחרונה היו לי שתי הפלות ובעקבותן- שתי גרידות.ליתר דיוק ,אחרי הפלה שניה עברתי שתי גרידות בהפרש שלושה ימים עקב השארות חומר שליתי ברחם. עברו חודשיים וחצי אחרי הגרידה האחרונה וטרם קיבלתי מחזור,שלפני כן היה תמיד סדיר. האם רירית הרחם נפגעה עקב הטיפול האגרסיבי ?האם זה עומר שנוצרו הדבקויות?מה אני צריכה לעשות אם אני ארצה בקרוב שוב לנסות להרות ? תודה מראש מצפה לתשובה ,נטלי

29/03/2005 | 09:19 | מאת: דר' יובל יפת

חששך מוצדק. עליך לגשת להבדק אצל רופא נשים, בהקדם. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה