כאב ראש/מיגרנה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/05/2006 | 22:40 | מאת: לי

אני נמצאת כחודש וחצי אחרי לידה בניתוח קיסרי ובשבוע האחרון כל יום בבוקר פוקד אותי כאב ראש מעל הגבה השמאלית ובמצח קצת ועד שאני לא לוקחת דקסמול זה לא עובר כעבור שעות האם י שמקום לחשש למשהו או שאפם הכדור עוזר זה רק זמני? אילו בדיקותעלי לבצע אם בכלל?

16/05/2006 | 08:40 | מאת: דר' יובל יפת

פני לרופא המשפחה בהקדם. בברכה, דר' יפת יובל, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות עובר, ומעקב ויעוץ הריונות בסיכון גבוה בזל 35 תל אביב 035453333 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה