דימום בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/03/2005 | 13:32 | מאת: חן

שלום לך ד"ר יובל, אני לאחר טיפולי הפריה והחזרת 2 עוברים, לאחר כשבועיים ביצעתי בטא והתוצאה היתה ביו שישי - 38, למחרת הופיעו לי דימומים קטנים, ביום ראשון עשיתי שוב בטא והתוצאה היתה - 110 . ועדיין ממשיך הדימומים, האם הבדיקה בסדר???? וממה יכול להיות הדימומים האלו ???? הודיעו לי בביהח שאני צריכה לבוא שוב לבטא רק ביום שישי , האם כדאי בכל זאת ללכת לעשות בדיקת בטא בקופת חולים, או שהכל תקין ואין צורך????

28/03/2005 | 18:13 | מאת: הגר

אני לא רופאה אבל אני סובלת מבעיה דומה. במקומך לא היייתי מחכה עד ליום ששי, בקושי הייית מחכה עד מחר. המתח עצום ובלתי נסבל. בדיקת דם שתעשי בקופת החולים לא תפגע באיכות ההריון, ותרגיע אותך מאד. אצלי ההריון נמשך ויש דופק לעובר, למרות הדימום. זה מאד מלחיץ ולכן אני הולכת לעיתים קרובות מאד לאולטרא סאונד אצל הרופא. אין ממה להתביש! בהצלחה מחר בבדיקה.

29/03/2005 | 08:35 | מאת: חן

הגר שלום, תודה על המענה,שיהיה לך גם בהצלחה, אני יחכה קצת עם הבדיקה, זה בטח מה זה מלחיץ עד שהולכים לבדיקת אולטרסונאד ורואים שיש דופק, אז בטח כבר לא דואגים . תודה בכל זאת .

29/03/2005 | 09:18 | מאת: דר' יובל יפת

עליית הבטא תקינה, אבל הדימום לא בטוח. אבל אין מה לעשות או לבדוק בערכים כאלה. עדיין לא רואים כלום באולטרסאונד. בצעי בטא שלישי בהפרש של כשבוע. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה