הריון והנקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/03/2005 | 13:21 | מאת: נגה

ביתי בת שנה וחודש ועדיין יונקת (פעמיים או שלוש ביום) אני טרם קיבלתי את המחזור מאז הלידה. בעלי ואני כבר חושבים על הריון נוסף, האם עלי להפסיק לגמרי את ההנקה על מנת להכנס להריון? האם ישנו טיפול תרופתי המאפשר ביוץ בזמן הנקה? אם אני חייבת להפסיק להניק, תוך כמה זמן מהפסקה מלאה של ההנקה צפוי לחזור המחזור? אציין שהמחזור שלי בעבר היה סדיר למדי ושנכנסתי להריון בנסיון ראשון לאחר הפסקת גלולות.

29/03/2005 | 09:17 | מאת: דר' יובל יפת

מותר להניק בהריון, זה רק קשה גופנית גם תזונתית. אם אין לך בעיה עם זה, בבקשה. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה