לא בטוחה שהדוקטור הבין..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/03/2005 | 11:17 | מאת: הילה

אני לא בטוחה שהבנת למה התכוונתי. אנחנו עוד לא רוצים להיכנס להיריון בתוך 3 החודשים הקרובים אלא אחריהם.- בתום 3 החודשים האלו. שאלתי היא האם ישנה אפשרות לטול גלולות נגד היריון + ויטמינים? או שכוונתך היא שבתוך 3 החודשים של הויטמימנים להתחיל כבר לנסות?

28/03/2005 | 11:59 | מאת: דר' יובל יפת

שוב: מהרגע שאת מפסיקה להזהר מהריון, עליך להתחיל לקחת את החומצה הפולית. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה