שימוש במחשב נישא ופוריות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/03/2005 | 11:05 | מאת: אורלי

שלום, הייתי מעוניינת לדעת אם שימוש במחשב נישא כשהוא על הרגליים (יחסית בסמוך לבטן) יכול לגרום לחוסר פוריות של ביצית שבדרך או למוטציות בעובר, אם היא מופרית? (מטעמי קרינה אלקטרו-מגנטית או חום שמופץ). תודה מראש, אורלי.

28/03/2005 | 11:58 | מאת: דר' יובל יפת

לא ידוע על בעיה, אבל אם משתמשים במחשב לגלישה סלולארית, ייש אולי בעיה, והפרסומים בצבור בעיניין זה וודאי מוכרים לך. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

28/03/2005 | 14:23 | מאת: אורלי

שלום שוב, ידועה לי הבעייתיות של קרינה סלולרית, אבל לא בהקשר של פיריון האישה, אם כבר אז בהקשר של פיריון הגבר. בכל אופן, הדאגה שלי היתה מחימום או הקרינה של המחשב. תודה רבה, אורלי.

מנהלי פורום הריון ולידה