חטיף שברי בייגלה חרדל ודבש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/05/2021 | 20:59 | מאת: אנט

היי, האם מותר לאכול חטיף שברי בייגלה חרדל ודבש בהריון ? האם מותר לאכול חטיפים בנוסף האם מותר לאכול רוטב פסטו קנוי בצנצנת של חברת אוליביה ? תודה

14/05/2021 | 12:11 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, אין בעיה באכילת חטיפים כולל חטיף שברי הבייגלה.. גם ברוטב פסטו אין בעיה. בתיאבון!

14/05/2021 | 18:03 | מאת: אנט

היי, שוב שלום יש לי שאלה נוספת בבקשה האם מותר לאכול רביולי גבינות בהריון מצרפת תמונה עם המרכיבים תודה וחג שמח

15/05/2021 | 12:09 | מאת: ד"ר לי שגב

הי, אינני רואה את המרכיבים אבל רביולי שהגבינות בו מפוסטרות בהחלט מותר לאכול, יש רק לוודא כי הגבינות מפוסטרות

15/05/2021 | 19:25 | מאת: אנט

היי, תודה רבה . מצרפת פה את המרכיבים : פסטה 50% : קנח מחיטת דורום סמולינה (גלוטן) קמח חיטה, ביצי חופש 20%, מים. המילוי 50% גבינת ריקוטה 38% (מי גבינה, שמנת מפוסטרת,מלח) פירורי לחם (קמח חיטה מכיל גלוטן שמרים ומלח) אבקת מי גבינה , מים , שמן חמניות גבינת גורגונזלה dop 7% (חלב מפוסטר, מלח, מקריש). גבינת מוצרלה 2.5% (חלב מפוסטר,מלח, מקריש) גבינה מגורדת2% ( חלב מפוסטר מלח מקריש ) גרנדה פדני dop ( חלב מלח מקריש ). מלח חלבוני חלב חומר טעם תמצית שמרים . עלול להכיל : שאריות חרדל סויה ואגוזים .

מנהלי פורום הריון ולידה