תוספים לחיזוק השיער בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/05/2021 | 14:07 | מאת: שירן

בשבוע 29. מעוניינת ליטול תוספי שיער בשל נשירה מסיבית שיש לי בד"כ אחרי לידה. אלו תוספים מומלץ לקחת בכדי למנוע/להפחית את הנשירה והאם בטוח ליטול במהלך ההריון? תודה רבה

04/05/2021 | 22:46 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, נשירת השיער לאחר הלידה נובעת משינויים הורמונליים המשפיעים על השיער ( מה שנקרא טלוגן אפלבום) ולא בשל חסרים תזונתיים וויטמינים ועל כן לא הוכח כי ניתן למנוע את הנשירה על ידי נטילת התוספים.. בכל מקרה במהלך ההריון מומלץ ליטול תוספים המותאמים להריון. בהצלחה בהמשך ההריון!

מנהלי פורום הריון ולידה