שפתיים בדיקה אולטראסונד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/04/2021 | 22:58 | מאת: אמיר

שלום אני בהריון שבוע 27 עשיתי בדיקה השבוע שגרתית של אולטרסאונד הטכנאית הוציאה תמונות תלת מימד שהיו קצת מחשידות בחלק מהתנונות היה נראה שיש משהו מוזר בשפתיים מין שסע כזה ובשאר התמונות לא היה נראה בפרופיל השאלות שלי הן 1. האם רואים זאת בשפתיים בבדיקת שפתיים בסקירות 2. והאפ בבדיקת סקירת מערכות מוקדמת ומאוחרת אפשר לפספס דברים כאלו. 3. האם בבדיקה רגילה של אולטרסאונד שהוא לא סקירה בשבועות מתקדמים אפשר לראות שיש שסע בשפתיים תודה רבה

01/05/2021 | 19:44 | מאת: ד"ר לי שגב

שלום לך, בסקירת מערכות מורחבת (שנייה) אכן מדגימים השפתיים. אם היה עולה חשד לשפה שסועה היית מופנית לרופא המטפל ו/או לסקירה מכוונת. עם זאת במידה ועולה החשד ניתן להתייעץ עם הרופא המטפל ולשקול סקירה חוזרת בהתאם. בהצלחה!!

מנהלי פורום הריון ולידה