העמסת סוכר- תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/04/2021 | 14:21 | מאת: אלונה

אני מתחילה היום שבוע 32 המקסימום התקין לבדיקת העמסת סוכר של 50 זה 140 ולי יצא 145 אמורה לעשות העמסת סוכר של 100 כדי לבדוק הבדיקה הזו לא נעימה לי- האם בנתונים שמסרתי הבדיקה הכרחית? לציין שאכלתי משו מתוק לפני הבדיקה של ה50.

28/04/2021 | 17:54 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, בדיקת העמסת סוכר של 50 הינה בדיקת סקר כאשר תשובה מעל 140 (ויש שאומרים מעל 130) דורשת בדיקה לאישוש האבחנה- בדיקת העמסת הסוכר של ה100. לצערי אין מנוס גם במקרה שלך לבצע את הבדיקה לוודא כי לא מדובר בסכרת הריון שכן סכרת הריון זו הפרעה שדורשת מעקב צמוד והיענות מירבית לדיאטה למען בריאות העובר ובריאותך שלך. ניתן גם לבצע מעקב סוכרים במקום אך לדעתי עדיף לבצע בדיקה אחת ולא מעקב לאורך זמן. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה