הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/04/2021 | 14:05 | מאת: שני

היי, אני ללא ילדים עברתי לפני שנה הריון כימי לפני חודשיים וחצי הפלה בשבוע 6 ללא דופק עם ציצטוק והיום שוב הפלה דימום שהתחיל בשבוע 6 וגם לא נצפה דופק. מה הסיכוי שלי להיות מתישהו בהריון? אני מרגישה שחרב עליי עולמי ואין סיכוי שאהיה מתי שהוא בהריון תקין

28/04/2021 | 17:45 | מאת: ד"ר לי שגב

יקירה ליבי איתך, זה באמת כל כך מאכזב וקשה אבל אל תאבדי תקווה!! הפלות אינן דבר נדיר וגם אחרי מספר הפלות רוב הזוגות יחוו הריון תקין ולידה במועד.. אין בידי את האנמנזה המלאה והיסטוריה שלך אך ניתן לבצע בירור הפלות חוזרות לברר האם ישנה סיבה שבה ניתן לטפל ולשם כך תפני לרופא המטפל. שיהיה המון בהצלחה ובשורות טובות

מנהלי פורום הריון ולידה