תסמונת קדם וסתית והתעברות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/04/2021 | 12:28 | מאת: דורית

שלום, אשמח לדעת אחת ולתמיד - אפשר להרגיש תסמינים של קדם-וסת ועדיין להיות בהריון באותו החודש? מדגישה - לא מתכוונת לאיחור משמעותי של שבוע-שבועיים, שאז ברור לי שיכול להיות דמיון. אני מדברת על ימים 20-28 של החודש. יכול להיות שתהיה התעברות באותו החודש ועדיין ארגיש "כאילו עומדת לקבל", או שתחושות כאלה - כשהן לפני איחור - בהכרח מעידות שווסת קרבה? תודה.

28/04/2021 | 17:40 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, גם תחושות של הריון עלולות להיות דומות לתחושות של הסינדרום הקדם ווסתי ועל כן קשה לדעת ללא בדיקת הריון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה