שאלה לגבי סקירה שביצעתי אתמול

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/04/2021 | 10:52 | מאת: דריה

היי דר יקרה, אני בשבוע 25+2 תודה לאל. אתמול ביצעתי סקירה שנייה, נצפה במוח העובר cpc בודד בחדר שמאל. זה מאוד הלחיץ אותי ועד היום לא נותן לי שקט. הרופא אמר שעוד שבועיים אגיע לביקורת לבדוק האם הציסטה נעלמה, וזה לא חלילה משהו נורא. כל השאר תקין. מה דעתך על כך? האם זה באמת לא כזה מסוכן? תודה מראש וכל טוב דריה

21/04/2021 | 13:46 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, Cpc לכשעצמו אינו מסוכן כלל, הוא יכול להעיד על בעיה גנטית ( טריזומיה 18) במקרה זה יש מומים נוספים לרוב והסקר הביוכימי אינו תקין. בהנחה שכל יתר הבדיקות תקינות את יכולה בהחלט להיות רגועה.. בהצלחה!!

מנהלי פורום הריון ולידה