בדיקת דם שלילית בדיקת הריון חיובית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/04/2021 | 08:21 | מאת: ליבי

אז אנחנו מנסים להכנס להריון.. ביקשתי מהרופאה בדיקת דם ועשיתי אותה מוקדם מידיי.. שבוע לפני האיחור- יצא שלילי פחות מ2. עבר השבוע והגיע האיחור במחזור.. עשיתי בדיקת הריון- יצא חיובי, יום למחרת עשיתי עוד אחת- יצא שוב חיובי.. כמובן שהמחזור לא הגיע.. האם זה יכול להיות הריון? חשבתי שבבדיקת דם כבר אראה התחלה.. אשמח לתשובה

17/04/2021 | 10:14 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, כן נשמע שאת בהריון! לפני קבוע כנראה שהיה מוקדם וכעת באיחור במחזור ובדיקת השתן חיובית ועל כן את בהריון.. תפני לרופא מטפל להמשך מעקב, בהצלחה!!

17/04/2021 | 11:51 | מאת: ליבי

תודה רבה על התשובה המהירה והמשמחת♥️

מנהלי פורום הריון ולידה