היתכנות של הפלה טבעית?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/04/2021 | 16:36 | מאת: הילה

שלום בריאה וצעירה עם מחזורים סדירים, מנסה להרות 5 חודשים. החודש לראשונה זיהיתי הכתמות חומות כ 6 ימים לאחר ביוץ, שנמשכו כמה שעות. עוד החודש לא הורגש pms כלל, ולראשונה בחיי חוויתי איחור של כ3 ימים. הוסת הגיעה מלווה בדמם רב,ארוך וגושי. האם יתכן שהייתה הפריה והשרשה לא צלחה? אם כן, להתייחס לכך באופן כלשהו? להמשיך לנסות כרגיל? תודה

14/04/2021 | 12:47 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, ייתכן והיה מדובר בהריון כימי כפי שכתבת, לאבחן זאת היה נדרש ביטא. ממליצה לבצע בדיקה לוודא כי הביטא שלילי ולהמשיך לנסות להרות, הריון כימי זהו דבר נפוץ ואירוע בודד אינו דורש בירור נוסף. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה