תנועות עובר ............

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/04/2021 | 22:37 | מאת: מיכל

היי דר לי מה שלומך? אני בשבוע 22+6 התחלתי להרגיש תנועות עובר בערך מתחילת חודש 5, שבוע 20 בהתחלה יותר חלשות ולאט לאט זה התחיל להתגבר כמובן מבחינת העוצמה והתחושה. עדיין אי אפשר להרגיש מבחוץ את התנועות, זאת אומרת שאם אני שמחה יד לא ניתן להרגיש. אלא רק אני מרגישה מבפנים. האם זה מעיד על משהו? מתי בערך יהיה ניתן לחוש את התנועות מבחוץ? תודה רבה ולילה טוב מיכל

05/04/2021 | 19:10 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, מצוין שאת מרגישה תנועות ככה כבר משבוע זה. מאוד הגיוני שאת מרגישה מבפנים וטרם תנועות חזקות על הבטן, העובר עוד יגדל ותרגישי בתנועות בהמשך גם מבחוץ, בשבוע זה לא הייתי מצפה לכך.. המשך הריון נעים!

מנהלי פורום הריון ולידה