בנושא ביוץ ולידה בעתיד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/03/2021 | 06:41 | מאת: אופטימית

היי שלום חג שמח יש לי 2 שאלות אשמח למענה 1 בבדיקות הביוץ קרוב ל6 ימים יש 2 פסים ממש חזקים וברורים מה זה אומר? יש לציין כי יש לי גם ציסטה בשחלה 2 אני אחרי ניתוח בקע קלועה בערך 8 חודשים עם רשת האם יהיה לי בעיה להיות בהריון ?

31/03/2021 | 20:55 | מאת: ד"ר לי שגב

1. ביוץ לא נמשך 6 ימים. לא ניתן לדעת למה הבדיקה חיובית רק מהסיפור ניתן להתייעץ עם רופא מטפל על האפשרויות הרלוונטיות ספציפית במקרה שלך. כמו כן יש לשלול הריון שגורם לבדיקה להיות חיובית גם כן 2. ניתוח בקע לא מהווה בעיה בהריון בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה