הפרשות חומות בשבוע 11

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2021 | 22:04 | מאת: מלי

שלום ד״ר אני בשבוע 11 להריון והופיע לי לראשונה הפרשות חומות זה הופיע לי פעמיים בהפרש של יומיים וזה היה ממש מעט פעם אחרונה שעשיתי אולטרסאונד היה בחמישי שעבר והיה תקין האם זה מסוכן ? האם צריך ללכת לבדוק את זה ? ממש בלחץ פעם אחרונה שהופיע לי היה ביום שני ומאז זה הפסיק לא היה יותר תודה

25/03/2021 | 13:52 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, הפרשות חומות זו תלונה נפוצה בתחילת ההריון ולרוב ללא משמעות כלל. חשוב לוודא כי סוג הדם שלך הוא RHפלוס (במידה וההפרשות הן שארית דימום וסוג הדם הינו RH מינוס יש לקבל אנטי D) אין אינדיקציה לבדיקה דחופה אך בכדי שתהיי רגועה ממליצה לפנות לבדיקה בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה