דימום השתרשרות לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2021 | 21:40 | מאת: נשואה טרייה

אני כ6 ימים לאחר הביוץ ואתמול הרגשתי צורך עז ללכת לשירותים מספר פעמים בטווח קצר והרגשתי שהאזור של הפות ממש מתכווץ בעת מתן השתן והיה לי דימום ורוד אדום חום כזה מהפות למשך מספר שעות רק בניגוב ועבר. בעלי ואני מנסים להיכנס להריון כבר 3 חודשים ובכולם קיבלתי מחזור ושכבנו גם בביוץ האחרון.. האם מדובר בדימום השתרשרות?

25/03/2021 | 13:47 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, 6 ימים לאחר ביוץ זה אכן זמם ההשרשה וייתכן והדימום נבע מכך. האם יש תלונות בשתן- צריבה או תכיפות? לוודא שלא מדובר בדלקת בשתן בשל התלונה במהלך מתן השתן. במידה ויש החמרה - כאבים , תלונות בשתן , דימום חריג ממליצה לפנות לבדיקה . בהצלחה!

25/03/2021 | 13:59 | מאת: נשואה טרייה

לא אין יותר דימום היה רק לכמה שעות באותו היום ונעלם. לגבי השתן כן יש תדירות גבוהה יותר. אין כאבים רק טיפה באזור של האגן

25/03/2021 | 14:01 | מאת: ד"ר לי שגב

אז מומלץ להיבדק ולבצע סטיק שתן לוודא כי אין דלקת בדרכי השתן.. תרגישי טוב!

25/03/2021 | 14:03 | מאת: נשואה טרייה

איזה עוד תגובות יכולות להיות להשרשרה? אני חייבת לציין שהמחזור שלי סדיר ואף פעם לא היו לי דימומים בין המחזורים

מנהלי פורום הריון ולידה