שאלה לגבי תחושות לא נעימות בהיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/03/2021 | 21:39 | מאת: קארין

היי דר יקרה מה שלומך? אני בהיריון שבוע 21+1 תודה לאל. בגדול מרגישה טוב , קליל, יש תחושות כמובן של עייפות, רעב קיצוני, בחילות בוקר אבל סביר. אך יכולים להיות ימים בודדים שבהם אני מרגישה על הפנים - יום שלם שאני מרגישה בחילות, הקאות, כאבי ראש חזקים וחולשה. ולמחרת זה עובר כלא היה. לדוגמא אתמול הרגשתי מעולה, והיום קמתי לבוקר של הקאות, כל מה שהכנסתי יצא, שלשולים, חולשה כללית. הייתי רוצה לדעת האם הימים האלה נורמאליים? האם זה תקין? או שכדאי לבדוק? תודה וחג שמח ❤️

23/03/2021 | 22:39 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, בהחלט בהריון יש ימים כאלה ונראה שלא עברו לך הבחילות וההקאות ואני בטוחה שזה ממש לא פשוט.. את צריכה להקפיד לשתות ולוודא כי את לא מתייבשת ובמידה ויש עלית חום, שלשולים והקאות עם קושי בשתייה וסימני התייבשות או שנראה לך כי יש ממצאים חריגים אחרים כן יש לפנות לבדיקת רופא.. בהצלחה ותרגישי טוב!

מנהלי פורום הריון ולידה