גיל הריון לא תואם ווסת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/02/2021 | 10:40 | מאת: רוני

שלום רב היום הייתי אצל רופאת נשים עקב דימום קל שהתחיל אתמול..בבדיקה היא אמרה שהכל תקין שצוואר הרחם סגור ושהיא ראתה שק הריון בחלל הרחם שק חלמון ושחלות תקינות אך היא אמרה שלפי הווסת אני אמורה להיות בשבוע 7 וחפי האולטרסאונד והבטא זה מראה על שבוע 5 כי עדיין לא רואים עובר..יכול להיות שזה קשור לזה שהיה לי ביוץ מאוחר?ביום ה22 לווסת

28/02/2021 | 13:29 | מאת: ד"ר לי שגב

היי, בוקר טוב! ייתכן אכן שהיה ביוץ מאוחר או השרשה מאוחרת ועל כן לצורך ווידוא תקינות ההריון יש לבצע שתי בדיקות סונר בהפרש של שבוע לפחות אחת מהשניה. בבדיקה חוזרת יש לראות שק חלמון בתוך שק ההריון וכן הלאה . בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה