שאלה בקשר לתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/02/2021 | 10:20 | מאת: רוני

היי אני לפני שבועיים גיליתי בבדיקת דם על הריון וגם חזרתי על הבדיקה לבקשת הרופאה והכל תקין. אתמול בערב ראיתי שהייתי לי ממש מעט דימום בהיר בניגוב ובאמצע הלילה שקמתי היה דימום אדום קל אבל רק בניגוב..בבוקר כשקמתי זה התחיל להיות בצבע חום ולהעלם..רציתי לדעת אם זה תקין לתחילת הריון?מחר יש לי תור לרופאת נשים שלי אך עדיין לחוצה

25/02/2021 | 10:49 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, דימום בתחילת הריון זה ממצא נפוץ אך דורש בדיקה, בעיקר מכייון שטרם ביצעת אולטראסאונד בהריון. כאשר נצפה הריון תוך רחמי תקין ובעיקר כאשר יש עובר עם דופק במטופלת בריאה בסיכון נמוך , דימום שכזה כמעט ולא מוסיף סיכון אך בהחלט יש מקום לבדיקה בהקדם לוודא את מיקום ותקינות ההריון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה