בחילות והקאות שבוע 10

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/02/2021 | 18:05 | מאת: יסמין

היי, אני בשבוע 10 יש לי עדיין בחילות חזקות בכל יום , הרופא נתן לי מרשם לזופרן, אני לוקחת כל יום וקצת לחוצה שזה לא כזה טוב לקחת בתדירות כזו, אני לוקחת גם ויטמין וברזל והגעתי למצב שבלי הזופרן אני לא מצליחה לקחת ויטמים ישר אחרי חצי שעה הם גורמים לי להקיא, האם יש בעיה שאני לוקחת זופרן כל יום?? תודה רבה על העזרה

04/03/2021 | 20:23 | מאת: ד"ר לי שגב

היי, בעת נטילת כל תרופה יש לבצע את השיקולים של תועלת מול סיכון., הסיכון בזופרן קטן מאוד ( עליה בחיך שסוע) ואם התועלת גבוהה סביר ליטול את הטיפול במינון המינימלי הנותן את יעילותו.. ניתן לנסות גם טיפול בדיקלקטין שמאושר להריון וללא סיכון. בהצלחה!

14/03/2021 | 21:24 | מאת: אנונימית

אני לקחתי דיקלקטין 4 כדורים ביום במשך חודשיים וזה ממש הציל אותי! ממליצה לך ממש להתייעץ עם הרופא שלך לגבי זה.. אני התייעצתי עם שלי לגבי הבחילות וההקאות והוא ישר הוציא לי מרשם לזה. היו לי בחילות כל היום זה היה סיוט.. ואחת לכמה ימים הייתי מקיאה..

מנהלי פורום הריון ולידה