כאבי ראש במהלך טרימסטר 2

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/02/2021 | 15:09 | מאת: רותם

היי דר שבוע 17 לאחרונה אני ממש סובלת מכאבי ראש לאורך כל היום. אני מרגישה שזה לא קשור לשתיית מים או לשינה- כי על אלה אני מקפידה. אני קמה בבוקר עם כאבי ראש מציקים כאלה שמתגברים במהלך היום ואני ממש סובלת. במיוחד שאי אפשר לקחת אקמול חזק להרגעת הכאבים. האם כאבי ראש נפוצים במהלך ההיריון? האם הכאבים שווים בדיקת רופא נוירולוג? תודה רותם

23/02/2021 | 20:46 | מאת: ד"ר לי שגב

ערב טוב, בכל כאב ראש מתמיד, מתמשך או חזק בהריון יש לפנות לבדיקת רופא לצורך בירור. ניתן בהחלט ליטול אקמול או אופטלגין אך אין הדבר במקום בירור של התלונה,. אנא פני לבדיקת רופא בהקדם ( ניתן גם רופא משפחה כבירור ראשוני ובהמשך לבדיקת נוירולוג) לצורך בדיקה נוירולוגית, בדיקות מעבדה ( לעיתים חסר בברזל או ויטמין בי 12 עלולים לגרום לתלונה) ולהחלטה האם יש צורך בהדמיה.. תרגישי טוב!!

מנהלי פורום הריון ולידה