בדיקת היריון ביתית שביצעתי היום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/02/2021 | 09:32 | מאת: אבי27

ביצעתי 2 בדיקות היריון ובשתיהן יצא פס חלש מאוד הפס הופיע כעבור 2-3 דקות אחרי שהחלונית הפכה ללבנה, גם אתמול אותו דבר. אני יומיים לפני האיחור. רציתי לדעת האם יש סיבה לקבוע תור לבדיקת בטא בדם? או לחכות עוד קצת עד שהקו יהיה משמעותי יותר? מצרפת תמונה של הבדיקות.

20/02/2021 | 09:46 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, בדיקת השתן להריון הינה איכותית ולא כמותית, מה שאומר שאין צורך לחכות שהפס יהיה חזק יותר, גם פס חלש מעיד על הריון ועל כן אם תרצי את יכולה לקבוע תור לבדיקת הביטא בדם. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה