מניעת הריון אחרי הפלה???????..?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/02/2021 | 17:56 | מאת: נטלי

שלום אני אחרי הפלה יזומה אני כרגע עם דימום השאלה שלי מתי אני צריכה להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון עכשיו או כשמתחיל המחזור?

18/02/2021 | 10:23 | מאת: ד"ר לי שגב

הי, מומלץ לבצע סונר ביקורת כשבועיים לאחר הפסקת ההריון בכדי לוודא כי ללא שארית ואז להתחיל את הגלולות במידה והפסקת ההריון היתה מוקדמת- לפני שבוע 12 . לציין כי במידה ואת מתחילה גלולות ביום הראשון לווסת הבאה את מכוסה מבחינת הסיכוי להיכנס להריון כבר מההתחלה אך אם את נוטלת מאמצע המחזור אינך מכוסה מההתחלה ויש צורך בשימוש בקונדום לדוגמא. תרגישי טוב!

מנהלי פורום הריון ולידה