הפלה בשבוע 6 והריון.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/02/2021 | 11:32 | מאת: מירי

היי ד״ר, קודם תודה רבה! יש לי מספר שאלות: 1. לצערי השבוע עברתי הפלה אחרי שלא ראו דופק בעובר ב2 אולטרסאונד (לא היה דופק בכלל), סליחה על התיאור אבל יצא לי ממש גוש גדול (גןדל של כדור פינק פונג) האם זה לגיטמי? חייבת למיין שאחרי זה עברו לי כל הכאבי בטן והגב 2. נכנסתי להריון לאחר מעקב זקיקים (על המעקב הראשון) האם יש סיכוי שאקלט שוב מהר? האם זה מעיד שנקלטתי יחסית מהר בפעם הקודמת יכול להעיד על ההמשך ומגדיל לי את הסיכויים? (כמובן רק ברגע שאוכל לנסות שוב והתאושש מההפלה) תודה מראש, מירי

15/02/2021 | 10:49 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, צר לי לשמוע.. נראה שיצא קריש גם נוסף, במידה וללא דימום חריג בהמשך ואירוע בודד זה בסדר, צריך להשלים אולטראסאונד חוזר שבועיים לאחר ההפלה לוודא שללא שארית.. בכל דימום חריג וממשיך מומלץ לפנות לרופא לבדיקה. לגבי השאלה השניה, בהחלט מעודד ומצוין שנכנסת להריון במהירות בפעם הקודמת ובהחלט מעלה את הסיכוי שתיכנסי להריון במהירות גם הפעם! המון בהצלחה!

15/02/2021 | 20:27 | מאת: מירי

תודה! באמת תודה.. את עושה עבודה מדהימה, שאלתי פה כבר כמה פעמים שאלות וכל פעם הרגשתי תשובה אישית ומרגיעה כאילו אני פשוט מטופלת שלך! תודה! ❤️

מנהלי פורום הריון ולידה