משהו טבעי שמרגיע בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/02/2021 | 17:01 | מאת: רעות

שלום, אני בהריון שני שבוע 6, ועוד מלפני ההריון אני סבלתי מדי פעם מהתקפי חרדה וסוג של תחושת מתח כללית יומיומית. אני מתעניינת במשהו טבעי שמועיל למתח שאפשר לרכוש בסופר פארם, רסקיו יכול להתאים בהריון? משהו אחר מומלץ? חשוב לי לקבל תשובה מסוימת כי התור לרופא נשים רחוק מדי ואני מעוניינת בכמה אופציות בבקשה.. תודה

11/02/2021 | 15:49 | מאת: ד"ר לי שגב

הי יקירה, לא ניתן להמליץ על טיפול בחרדות מבלי להכיר את המטופלת ולקבל אנמנזה מלאה .. מבחינת טיפול טבעי ניתן להתייעץ עם ההריופון לגבי טרטוגניות לעובר אבל ממליצה לפנות לרופא משפחה להתאמץ הטיפול בשבילך, אין צורך בבדיקת רופא נשים לצורך כך.. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה