הפרשות ירוקות צהובות צמיגיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/02/2021 | 06:07 | מאת: הריון שבוע 13

שלום, אני בהריון שבוע 13. גרה בארה"ב. כבר מספר שבועות יש לי הפרשות צמיגיות מתחלפות בצבע. לפעמים צהובות, לפעמים ירוקות, לפעמים לבנות. די צמיגיות. הייתי בבדיקה אצל הרופאה. לקחו דגימה מהנרתיק ועשו בדיקת שתן ובמעבדה יצא תקין. אין גרד או ריח רע. האם ייתכן שזו עדיין פטריה למרות שבמעבדה נראה שאין חיידק? הרופאה אמרה שנראה שזה כלום ולדעתה לא צריך טיפול וגנילי. אשמח לשמוע את דעתך. תודה רבה.

10/02/2021 | 08:16 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, במהלך ההריון ישנן הפרשות מרובות לעיתים עקב השינויים ההורמונליים וכל עוד משטח יצא שלילי , אין גרד או ריח רע אין צורך בהמשך בירור או טיפול. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה