אני לא מצליחה להבין איזה שבוע אני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/02/2021 | 12:53 | מאת: חישוב שבוע ההריון

שלום. היום הראשון של המחזור האחרון שלי היה בתאריך 21.11.20 , עשיתי הזרעה בתאריך 8.12.20 , מבדיקת אולטרסאונד הרופא אמר שכעת אני שבוע 10 + 5 ימים. אני לא מצליחה להבין את זה. הוא התכוון אולי לשבוע של העובר? או לשבוע של ההריון? לא הבנתי ממנו כלום.... אבודה.

15/02/2021 | 10:46 | מאת: ד"ר לי שגב

בוקר טוב, סליחה על העיכוב התשובה, היום את שבוע 12.2 לפי ווסת אחרונה - לפי היום הראשון של הווסת מחשבים את גיל ההריון אך במידה ובאולטראסאונד העובר תואם לשבוע בהפרש מספיק גדול ניתן לשנות את גיל ההריון לפי האולטראסטונד , כך גיל ההריון משתנה לפי הבדיקה.. ייתכן וזה מה שקרה ומשם והלאה אומרים את גיל ההריון לאחר תיקון.. האם מובן? תעדכני

מנהלי פורום הריון ולידה